Het Tenniskids Feest

Speciaal voor kinderen die vier keer of vaker deel hebben genomen aan de Kia Tenniskids competitie (Rood, Oranje en Groen) in het voorjaar organiseert de KNLTB met een aantal tennisverenigingen in het land het Tenniskids Feest. De feesten worden gehouden op 22 en 23 juni 2019.

Het feest op jouw vereniging?

Wil jouw vereniging of tennisschool het Tenniskids Feest organiseren? Geef je dan snel op! Om in aanmerking te komen als organisator van het Tenniskids Feest, is het nodig dat de club en de accommodatie aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo beschikt jouw vereniging onder andere over minimaal tien tennisbanen (indoor en/of outdoor), heb je op de bewuste dag voldoende ruimte beschikbaar om in totaal zo’n 250 kinderen te ontvangen en zijn er genoeg vrijwilligers aanwezig om het evenement in goede banen te lijden.

Het dagprogramma met de bijbehorende activiteiten van het festijn kunnen de uitverkoren clubs, eventueel samen met de tennisschool, naar eigen idee invullen. Hiervoor krijgen ze een budget van 5.000 euro (inclusief BTW). De KNLTB kan waar nodig de clubs ondersteunen en meedenken.

Meld jouw club via het online inschrijfformulier vóór 8 februari 2019 aan als gastheer van het Tenniskids Feest! In februari horen verenigingen die zich hebben opgeven of ze het feest mogen organiseren.

Afgelopen editie

De feestelijke afsluiting van de Tenniskids competitie vond in 2018 plaats op zes verschillende locaties in het land, in Oud-Beijerland, Asten, Haren, Alkmaar, Den Haag en Veenendaal. Alle aanwezige kinderen genoten het weekend van tennis, fun en entertainment. Zo konden ze tennisclinics volgen, beachtennissen, padellen of meedoen aan glow in the dark tennis. Naast alle tennisactiviteiten werden de kinderen vermaakt met een drumworkshop, goochelshow en de vele aanwezige springkussens. Bart Boonstra (presentator van Nickelodeon) en de Tenniskids mascottes Ace en Love konden ook niet ontbreken op het feest en vermaakten de kinderen.

              
Meer kinderen, met meer plezier, meer tennissen

De KNLTB en zorgverzekeraar Menzis organiseren het Tenniskids Feest voor de vierde maal. Het feest is speciaal voor alle kinderen die meer dan vier keer hebben deelgenomen aan de Kia Tenniskids competitie. Het doel van het evenement is om kinderen vaker te laten tennissen. Het spelen van wedstrijdjes is ook een goede manier om kinderen te laten zien hoe leuk tennis is, ook als teamsport. Plezier in tennis is het allerbelangrijkste, dit zorgt er uiteindelijk voor dat kinderen meer gaan tennissen.

Helaas is het alleen mogelijk om vanuit Nederland een reactie te plaatsen.