Toernooien Jeugd tenniskids rood high five

Werven van nieuwe leden

Het werven van nieuwe leden speelt bij elke vereniging een grote rol en is een proces wat eigenlijk altijd doorgaat. In veel gevallen betreft het werven van nieuwe leden het interesseren van mensen die de sport nog niet echt ontdekt hebben. Je wilt ze kennis laten maken met tennis/padel en met jouw vereniging.

Bij de jeugd is dan bijvoorbeeld Menzis Tenniskids@School een beproefd middel. Kinderen maken tijdens de gymles voor het eerst kennis met de sport en wie de smaak te pakken heeft, kan na verloop van tijd een keer spelen op een echte baan bij de vereniging. Daarnaast is de Zomer Challenge zowel voor jeugd als volwassenen erg populair. Dit betreft een compact lidmaatschap voor enkele maanden om tennis/padel uit te proberen als veel andere sporten in de zomerstop zitten.

Leden werven leden
Volwassenen maken gemakkelijk tennis via andere leden, zo blijkt steeds weer. Leden werven leden. Een Beat the Parents-toernooi of Tennis met een Kennis, het zijn toegankelijke manieren om buurtbewoners of ouders van leden op de club te ontvangen en te laten merken hoe leuk de sport eigenlijk is. Verder is er natuurlijk de open dag, om niet alleen tennis en padel, maar ook juist jouw vereniging in optima forma aan potentiƫle leden te presenteren. Daarnaast is het ook mogelijk om een startersclinic of tennis- en/of padelstart te organiseren.

Kortom; genoeg mogelijkheden! Aan jou als vereniging om er alles uit te halen.

Gerelateerd aan deze pagina

KNLTB Uitleen

KNLTB Uitleen