TV De Boekhorst 100ste tennisvereniging met nieuwe KNLTB Afhangbord!

In oktober begon de KNLTB met het ophangen en installeren van het gloednieuwe KNLTB Afhangbord bij verenigingen. Sindsdien kregen steeds tennisverenigingen het 22-inch touchscreen kosteloos in huis en konden ze vanaf dat moment alle functionaliteiten van het nieuwe, interactieve systeem uitproberen. Donderdag werd alweer het honderdste scherm opgehangen, bij TV De Boekhorst in Noordwijkerhout. En dat liet de KNLTB niet onopgemerkt voorbij gaan.

Accountmanager Arie-Martijn Schenk ging voor de gelegenheid langs bij De Boekhorst. “Het is even passen en meten, maar er wordt aan gewerkt”, constateerde Schenk bij binnenkomst. Het was dus nog heel even wachten voordat hij het clubbestuur en in het bijzonder bestuurslid Frits Teuling een taart en een fles champagne kon overhandigen. “Het geeft het geheel toch wel een extra tintje, dat wij de honderdste zijn met het nieuwe KNLTB Afhangbord”, Aldus Teuling. “En dat daar op deze manier nog wat aandacht aan wordt besteed, vinden we hartstikke leuk.”

‘Goede zaak’

Teuling is ook zeer te spreken over de achterliggende gedachte, over het feit dat het nieuwe afhangbord weer een nieuwe fase is in de ontwikkelingen op ICT-gebied van de afgelopen jaren bij de KNLTB. “Wij vinden het een heel goede zaak dat de KNLTB is begonnen met een platform als KNLTB.Club, waarin zo veel mogelijk zaken geïntegreerd zijn. En bij dat proces hoort dit nieuwe afhangbord ook. Soms gaan die ontwikkelingen met wat horten en stoten, maar zo is dat nu eenmaal bij automatisering. Wij zijn heel tevreden over de manier waarop het wordt aangepakt en doorontwikkeld en alle nieuwe faciliteiten die het oplevert.”

De 100ste club met het nieuwe Afhangbord was overigens niet de enige noemenswaardige mijlpaal. Op de 100 schermen die nu hangen, zijn inmiddels al 8.000 afhangacties uitgevoerd.

Heb jij met jouw club vragen of heb je interesse in het KNLTB Afhangbord? Neem dan contact op met je Accountmanager. Kosten hoeven er niet aan verbonden te zijn. Het KNLTB Afhangbord is onderdeel van de 0-euro variant van KNLTB.Club.