Januari / Februari - Workshop Ledenwerving en -behoud

Hoe werf je meer leden en hoe houd je bestaande leden op de club? Dit blijft het belangrijkste thema voor veel tennisverenigingen. Ook in 2020 wordt aan de hand van praktische tips en hulpmiddelen naar antwoorden gezocht op deze vragen. Is jouw vereniging op zoek naar concreet advies om meer leden te werven en te behouden? Kom dan naar één van de workshops Ledenwerving en -behoud in het land!

Maandag 27 januari Assen / Driebergen / Apeldoorn
Donderdag 30 januari     Roosendaal
Maandag 3 februari Almelo / Best / Arnhem / Breukelen
Dinsdag 4 februari Delft
Maandag 10 februari

Stein-Urmond / Drachten / Wijdewormer / Amsterdam


Interesse in deze gratis workshop? Meld je dan aan via dit formulier. (Aanvang: 19.30 uur)

Maart / April- Workshop Nieuwe bestuursleden

Het verenigingsleven in Nederland is uniek in de wereld. Maar tijden veranderen en de manier waarop we sporten ook. De tennisvereniging is echter bij uitstek de plek om te tennissen. Tijdens deze workshop willen we nieuwe bestuurders meenemen in de veranderende omgeving, de grootste uitdagingen en hoe onze prachtige sport georganiseerd is. Ook gaan we in op de verenigingscyclus in tennis en op welke wijze we (KNLTB, kringbijeenkomsten, ontwikkelprogramma’s, procesbegeleiding etc.) elkaar kunnen helpen. Met deze workshop helpen we nieuwe verenigingsbestuurders snel op weg om verenigingen toekomstbestendig te maken en nog krachtiger te worden.

Maandag 16 maart Enschede
Dinsdag 24 maart Amstelveen
Woensdag 25 maart    Veenendaal
Maandag 30 maart Assen
Dinsdag 31 maart Dordrecht
Dinsdag 31 maart Tilburg
Donderdag 2 april Venray

Binnenkort gaat de aanmelding voor deze workshop open. Houd de site in de gaten voor meer informatie. Alle workshops starten om 19.30 uur.