KNLTB Clubapp:

KNLTB Clubapp:

dé app voor tennissend Nederland

Lees meer

KNLTB ClubApp

De KNLTB ClubApp is dé ideale app voor tennissend Nederland. Het maakt het leven van leden gemakkelijker door vanaf hun telefoon een baan af te hangen of een tennismaatje te vinden. Daarnaast hebben ze toegang tot al hun (persoonlijke) tennisinformatie, zoals uitslagen en standen van competities en toernooien. Alles vanuit één plek en altijd en overal toegankelijk. Voor clubs is de KNLTB ClubApp een ideaal communicatiemiddel, want het biedt de mogelijkheid om naast clubnieuws en evenementen, via pushberichten te communiceren met leden.

Nieuw: Toernooi informatie

De KNLTB ClubApp is nog niet af. Achter de schermen wordt er continu hard gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe functies van de app.

De belangrijkste nieuwe functie in de KNLTB ClubApp is dat spelers toegang hebben tot hun toernooi informatie. Via het persoonlijk profiel en de knop 'Mijn Toernooien' kunnen spelers terugvinden aan welke toernooien ze hebben deelgenomen hebben en wat hun individuele wedstrijdresultaten op dat specifieke toernooi waren. Tevens wordt daar ook het resultaat voor de rating getoond (in rood of groen).  

(Bar)dienstenplanner

Met de (bar)dienstenplanner kunnen leden zich gemakkelijk inschrijven voor hun (bar)diensten.
N.B. De bardienstenplanner werkt alleen als jouw club heeft gekozen voor het €1,- of €2,50 pakket van KNLTB.Club én binnen deze versie ook de bardienstplanner daadwerkelijk gebruikt. 

Uitslagen en standen

Leden kunnen via hun persoonlijk profiel alle competitie- uitslagen en standen inzien van alle KNLTB competities. Daarnaast kunnen ze eenvoudig spelers en teams toevoegen aan hun favorieten, zodat ze ze gemakkelijk kunnen volgen. 

Het nieuws van de club altijd binnen handbereik

Voor clubs is de KNLTB ClubApp een ideaal communicatiemiddel, want het biedt de mogelijkheid om naast het clubnieuws en evenementen via pushberichten te communiceren met leden. Door een nieuwsbericht niet alleen in de app te plaatsen maar ook als pushbericht naar alle leden te sturen, zorg je ervoor dat ze het belangrijkste clubnieuws of evenement niet missen.

Toegang tot de ledenlijst

Met de KNLTB ClubApp hebben leden eenvoudig toegang tot de ledenlijst. Een perfect middel om de binding tussen leden en de club te versterken want zo kunnen gebruikers veel beter een naam bij een gezicht vinden. Elk lid kan natuurlijk zelf instellen of ze hun e-mail of telefoonnummer zichtbaar tonen op hun profiel. Ook kunnen leden zich hier overigens van 'afmelden', zodat ze niet gevonden worden als ze dat niet willen.

Er is nog meer mogelijk!

De KNLTB ClubApp biedt nog veel meer mogelijkheden:
  • eenvoudig een baan afhangen
  • tennismaatjes vinden
  • clubagenda inzien
  • toegang tot persoonlijk profiel

Snel en overal een baan afhangen

Heeft jouw club het nieuwe KNLTB Afhangbord? Dan is het nu ook mogelijk om de KNLTB ClubApp hieraan te koppelen. Het wordt dan voor leden mogelijk om banen te reserveren via de app. Deze reserveringen moeten uiteraard nog wel bevestigd worden via het Afhangbord op de club. De club kan volledig zelf instellen onder welke voorwaarden dit is toegestaan. Wanneer jouw club geen gebruik maakt van het KNLTB Afhangbord kun je er voor kiezen om deze functionaliteit 'uit' te zetten zodat deze functionaliteit niet zichtbaar wordt in de KNLTB ClubApp. Heeft jouw club nog niet het nieuwe KNLTB Afhangbord maar heb je wel interesse? Kijk dan hier voor meer informatie of neem contact op met de accountmanager van jouw district.

Een tennismaatje vinden

De app geeft leden de mogelijkheid om op basis van voorkeuren een tennismaatje te vinden. Door een maatje aan te klikken, kan men via de knop ‘Verzoek sturen’ een bericht sturen naar het maatje van hun keuze. Het maatje zal dan het bericht ontvangen met een telefoonnumer en emailadres. Het is aan de persoon die het bericht ontvangt om daarop te reageren.

Wil je het maatje alvast in je snel keuzelijst / favoriet maken? Druk dan op het sterretje rechtsboven en je kan voortaan direct een baan reserveren of je maatje inzien.

Probeer de KNLTB ClubApp nu 30 dagen gratis op proef!

Kortom, dit is dus hét moment voor jou als club om in te stappen. Jouw club kan de KNLTB ClubApp gebruiken wanneer jullie gebruikmaken van ledenadministratiepakket KNLTB.Club. Probeer de KNLTB ClubApp 30 dagen gratis en test alle handige functionaliteiten. Indien je na die periode de KNLTB ClubApp langer gaat gebruiken, dan bedragen de kosten 15 euro per maand voor jouw club, maar de mogelijkheid blijft bestaan om het contract maandelijks op te zeggen. Wacht niet langer en maak de KNLTB ClubApp zo snel mogelijk beschikbaar voor jouw leden. Aanmelden? Klik hier of stuur dan een e-mail naar support@knltb.club. Voor meer informatie over alle functies van de KNLTB ClubApp, kijk dan op: www.knltb.club/app

Wil je graag nog meer informatie over de mogelijkheden van de KNLTB ClubApp voor jouw club? Neem dan contact op met de accountmanager van jouw district.

Maakt jouw club gebruik van het ledenadministratiepakket van All United? Geen probleem! Zij bieden ook een clubapp aan. Neem contact met ze op en ontdek alle mogelijkheden: info@allunited.nl.

Promotie KNLTB ClubApp

Heeft jouw club de KNLTB ClubApp al en wil je je leden graag activeren de app te downloaden? Maak dan gebruik van de downloads uit de onderstaande toolkit.

Deze handige downloads kun je gebruiken om de app te promoten op jullie eigen social media kanalen, maar ook op de website en in de nieuwsbrief. Veel succes!