Nomineer jouw accommodatie voor ‘Sportaccommodatie van het Jaar’

Heeft jouw tennisvereniging de mooiste en duurzaamste accommodatie van Nederland? Dan is dit je kans! Nomineer jouw sportaccommodatie voor de gloednieuwe branche-award ‘Sportaccommodatie van het Jaar’ en win een waardecheque voor jouw vereniging!

De Sportaccommodatie van het Jaar is een initiatief van NOC*NSF, Kenniscentrum Sport en Bewegen en Vakbeurs Sportaccommodaties. Binnen het thema 'duurzaamheid' worden twee awards uitgereikt: ‘Sportaccommodatie van het Jaar’ en de stimuleringsprijs ‘Beste Initiatief Duurzaamheid’. Kijk voor meer informatie over de awards op de website.

Aanmelden

Je kunt jouw accommodatie tot 4 februari 2020 nomineren via het aanmeldformulier op de website.

Prijsuitreiking

Een professionele vakjury bestaande uit afgevaardigden vanuit NOC*NSF, Kenniscentrum Sport en Bewegen, Mulier Instituut en RVO, beoordeelt uit alle inzendingen welke accommodatie en vereniging(en) in de prijzen vallen. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens Vakbeurs Sportaccommodatie, op 5 maart 2020 in Expo Houten.