Tennis Alles-in-1

Tennis is de allerleukste sport! Maar, voor ouders niet altijd even overzichtelijk en makkelijk te regelen. Vaak moet er voor het lidmaatschap, de competitie, de tennislessen en andere activiteiten apart worden opgegeven en betaald. Dit kan anders! Bij voetbal of hockey bijvoorbeeld gaan kinderen automatisch ook wedstrijdjes spelen. Bij tennis is dit helaas nog niet vanzelfsprekend.

Daar wil de KNLTB graag verandering in brengen: ouders geven hun kinderen op voor Tennis Alles-in-1 Basis en daarmee zijn de kinderen lid van de club én kunnen zij direct competitie spelen. Bij Tennis Alles-in-1 Plus zitten hier ook tennislessen bij. Tennis Alles-in-1 Top is nog completer. Met Tennis Alles-in-1 is alles voor de kinderen in één keer geregeld en weten ouders ook direct waar ze financieel aan toe zijn. Op deze manier wordt het vanzelfsprekend dat kinderen in het weekend ook competitie of andere wedstrijdjes spelen.

De vereniging, de ouders en kinderen zijn hierbij gebaat. Het aanbieden van een Alles-in-1 pakket zorgt ervoor dat er meer kinderen vanaf Tenniskids Rood meteen ook meedoen aan de Kia Tenniskids competitie. Daardoor gaan ze meer tennissen en meedoen aan verschillende activiteiten. Kinderen ervaren meer een teamgevoel en krijgen nog meer lol in tennis. Hierdoor blijven ze langer met plezier tennissen!

Pakketten

Je kunt als club verschillende varianten van een Alles-in-1 pakket aanbieden:

Tennis Alles in 1

Voorbeelden

Indien je toegang hebt gekregen tot de ‘downloads’, kun je een aantal voorbeelden vinden van Tennis Alles-in-1 pakketten bij verschillende clubs. Iedere club heeft zijn eigen karakteristieken, denk aan indoor/outdoor trainingen, grootte van de trainingsgroepjes, kosten van de hal/trainer, etc. Het gaat dus meer om het principe en niet om de exacte prijs, die er bij de voorbeelden van verschillende clubs staat vermeld. Neem gerust contact op met je KNLTB accountmanager om te sparren over het meest geschikte pakket voor jullie club.

Tips

Om Tennis Alles-in-1 goed te introduceren op jouw club hebben we een aantal handige tips op een rijtje gezet. Bij het introduceren van Tennis Alles-in-1 op de club is het daarnaast essentieel om rekening te houden met de inhoud van de verschillende pakketten en de constructie vereniging - tennisleraar. Bekijk welke pakketten de KNLTB als voorbeeld aanbiedt en hoe de facturering dan dient plaats te vinden, met het bijbehorende BTW tarief. 

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang handige tips en voorbeelden van Tennis Alles-in-1 pakketten. 

Succesverhalen

Bij een aantal tennisclubs is een Alles-in-1 pakket al geïntroduceerd. En met succes! Je leest er meer over in onderstaande succesverhalen.