Kia Tenniskids competitiemagazine

De Kia Tenniskids competitie is dit jaar veranderd. Er zijn verschillende wijzigingen doorgevoerd die er uiteindelijk voor moeten zorgen dat de jeugd met meer plezier meer wedstrijden gaat spelen. Zo is de World Tour veranderd in de Rode en Oranje competitie en valt deze nu samen met de reguliere competitie. Om de Rode en Oranje competitie feestelijk te starten en alle kinderen te belonen die competitie spelen ontwikkelt de KNLTB eenmalig een speciaal Kia Tenniskids competitiemagazine!

Een te gek magazine en toffe Hero Cards

Om competitie spelen voor kinderen nog leuker te maken ontvangen alle kinderen die meedoen aan de Rode en Oranje competitie een magazine. Het magazine zit vol met leuke informatie, spelletjes, een poster van Kiki Bertens en een pagina voor Hero Cards (stickerplaatjes). Op deze Hero Cards staan Nederlandse proftennissers en coaches. Het idee is dat de kinderen deze plaatjes gaan sparen en plakken in hun boek. Op elke speeldag krijgen de kinderen een pakje met vier herocards.

De magazines en herocards zijn dus specifiek bedoeld voor kinderen die competitie spelen. Zo willen we de competitie nog meer waarde geven en de kinderen die spelen belonen voor hun deelname en aanwezigheid. Aan de andere kant willen we dat het gaat leven onder kinderen en dat ook kinderen die nog geen competitie spelen enthousiast worden om competitie te gaan spelen.

Wat wordt er van de functionaris Tenniskids verwacht?

De functionaris Tenniskids speelt een belangrijke rol in het uitdelen van de magazines en Hero Cards. Daarom zetten we allen stappen even op een rij:

  1. Begin maart zijn de magazines en Hero Cards verstuurd naar de functionaris Tenniskids. Het aantal magazines dat de functionaris ontvangt is afgestemd op het aantal kinderen dat is opgegeven.
  2. De magazines dienen voorafgaand aan de competitie uit te worden gedeeld aan de kinderen van de eigen vereniging die competitie spelen.
  3. De herocards worden gestuurd naar de functionarissen van verenigingen die hosten. Deze herocards dienen te worden uitgedeeld aan alle kinderen, ook van andere verenigingen, die op de hostdag spelen. Elke speeldag ontvangen de kinderen één pakje met vier herocards, zodat ze de volgende competitiedag weer willen spelen om nieuwe cards te krijgen.
  4. Let op: wanneer je als vereniging een hostdag ruilt met een andere club, moeten ook de herocards naar de andere club. Geef ze bijvoorbeeld mee met een teamcaptain van het team dat op de andere hostclub gaat spelen.

 

Veelgestelde vragen

Ik heb niet alle kinderen opgegeven die competitie gaan spelen, krijg ik nu wel voldoende magazines en Hero Cards?

Elk team mag uit maximaal zes spelers bestaan. Dit is een bewuste keuze, omdat we graag zien dat kinderen elke week op de baan staan. Wanneer een team uit meer kinderen bestaat neemt vaak de vrijblijvendheid toe en het teamgevoel af. Wanneer je  niet genoeg magazines en/of Hero Cards hebt ontvangen dan kun je deze vanaf half maart bestellen via www.tennisdirect.nl.

Ik heb voor mijn vereniging te weinig magazines of stickers ontvangen?

De magazines en herocards zijn speciaal bedoeld voor kinderen die competitie spelen. Daarom is het aantal magazines dat jouw vereniging ontvangt, gebaseerd op het aantal opgegeven kinderen. Wel ontvang je een aantal extra magazines en herocards voor kinderen die regelmatig invallen. Wanneer je toch nog extra magazines en stickers wilt ontvangen dan kun je deze vanaf half maart bestellen via www.tennisdirect.nl.

Ik heb van hostdag geruild, wat doe ik met de herocards?

Wanneer je een hostdag geruild hebt, moeten de herocards aan de andere club overhandigd worden. Geef ze bijvoorbeeld mee met een teamcaptain van het team dat op de andere hostclub gaat spelen.

Naar wie zijn de Tenniskids magazines en Hero Cards verzonden?

De Tenniskids magazines en Hero Cards zijn verzonden naar de functionaris Tenniskids zoals deze staat vastgelegd in het ledenpakket van jouw vereniging. Zijn deze gegevens niet meer actueel? Neem dan contact op met de Ledenadministrateur van jouw vereniging. AIs er geen functionaris Tenniskids bekend is in het systeem, dan zijn de magazines en Hero Cards verzonden naar de Verenigingscompetitieleider.