Stappenplan inschrijving wijzigen of terugtrekken

In dit stappenplan wordt uitgelegd hoe je een reeds verzonden inschrijving kan wijzigen of terugtrekken.

Stap 1: inschrijving wijzigen

Zijn de teams ingeschreven en de sluitingsdatum inschrijving is nog niet gepasseerd? Dan is er nog de mogelijkheid om een reeds verzonden inschrijving te wijzigen. Je klikt op de homepage van tenniskids.toernooi.nl op de activiteit, bijvoorbeeld Kia World Tour voorjaar 2018 en komt dan in dit scherm:

 

Klik op Inschrijving aanpassen of annuleren. Klik vervolgens op de eerste optie: Pas je huidige inschrijving voor dit account aan (Functionaris Tenniskids).


Het reglement wordt weer getoond. Je geeft vervolgens weer akkoord voor het getoonde reglement door onderaan een vinkje te plaatsen bij ‘ik ga akkoord’. Je komt weer in het scherm waarin de baancapaciteit is ingegeven. Dit kun je aanpassen indien nodig. Klik dan weer op ‘volgende’. Je komt opnieuw  in het scherm met de ploegen zoals ze zijn opgegeven. Je ziet bij iedere ploeg achter de teamnaam 2 opties: wijzigen (staat een klein geel potloodje voor) en verwijderen (staat een rood kruisje voor).

 

Er zijn 3 mogelijkheden voor wijzigen:

  1. Als het team er in z’n geheel uit moet, dan klik je op ‘verwijderen’.
  2. Wil je de contactgegevens van het team corrigeren, klik dan op ‘wijzigen’. Vervolgens kun je correcties aanbrengen in de naam van de contactpersoon, het telefoonnummer en/of het mailadres.
  3. Wil je alleen een wijziging doorvoeren in de teamsamenstelling, dan doe je dat met de knop ‘selecteer spelers’. Betreft het de toevoeging van een kind, check dan eerst of het kind op de juiste kleur + niveau staat in de PlayerDB (zie ook Muteren speelsterkte).

Ben je klaar met de mutatie(s), klik dan op ‘opslaan’ en de veranderingen zijn doorgevoerd.

Stap 2: inschrijving terugtrekken

Zijn de teams ingeschreven en de sluitingsdatum inschrijving is nog niet gepasseerd? Dan is er nog de mogelijkheid om een reeds verzonden inschrijving in z’n geheel terug te trekken. 

Je klikt op de homepage van tenniskids.toernooi.nl op de activiteit, bijvoorbeeld World Tour voorjaar 2018 en komt dan in dit scherm:

Klik op ‘Inschrijving aanpassen of annuleren’. Klik op de tweede optie: Online inschrijving terugtrekken. Als dit is uitgevoerd wordt er een auto-reply gestuurd naar de functionaris Tenniskids dat de inschrijving is teruggetrokken. Is de sluitingsdatum inschrijving reeds gepasseerd, dan kun je geen correcties meer aanbrengen in de gedane inschrijving. Neem dan contact op met de KNLTB.

Helaas is het alleen mogelijk om vanuit Nederland een reactie te plaatsen.