Stappenplan inloggen

In dit stappenplan wordt uitgelegd hoe je moet inloggen op tenniskids.toernooi.nl voor diverse administratieve handelingen.

Stap 1: inlogcode nodig

Hoe registreer ik een functionaris Tenniskids in MijnKNLTB?
De ledenadministrateur van de vereniging heeft in MijnKNLTB het beheer van alle verenigingsgegevens. Zo ook het registreren van de vrijwilligers van de eigen club. Hij/zij kan een (nieuwe) functionaris Tenniskids vastleggen. Het is belangrijk dat de contactgegevens, zoals het e-mailadres, correct bij de functionaris staan vermeld in MijnKNLTB. Dit gebruikt de KNLTB weer voor de verzending van bijvoorbeeld nieuwsbrieven.

Hoe kom ik aan mijn inlogcode voor tenniskids.toernooi.nl?
De KNLTB heeft voor alle aangesloten verenigingen en wedstrijdcomités inlogcodes aangemaakt. De meeste clubs hebben de inlogcode inmiddels ontvangen. Het account bestaat uit een loginnaam dat begint met TKNL*****, waarbij de vijf kruisjes staan voor het verenigingsnummer. Hier hoort een wachtwoord bij.

Als je de opvolger bent van een andere functionaris Tenniskids, dan zou je de inlogcodes kunnen overnemen. Deze inlog is gekoppeld aan een vereniging, dus niet aan personen.

Is de inlog niet (meer) bekend, dan kun je contact opnemen met de KNLTB door te mailen naar tenniskids@knltb.nl. Als je aangeeft van welke vereniging je bent, dan kunnen wij je de inlog mailen.

Wat is het verschil tussen registreren en inloggen?
Registreren is voor jeugdleden t/m 12 jaar die een eigen account willen aanmaken op de site. Als ze zich hebben geregistreerd, hebben ze toegang tot het inschrijven voor events die ook op deze site staan gepubliceerd. Kinderen kunnen ook hun eigen spelersprofiel beheren, inzien, opleuken, favorieten aanmaken etc. Na de registratie hebben ze een inlog (eigen loginnaam + wachtwoord) waarmee ze een volgende keer kunnen inloggen.

Inloggen is dus voor kinderen die een eigen account hebben aangemaakt en voor functionarissen Tenniskids. Functionarissen kunnen zichtzelf niet registreren omdat zij inloggegevens van de KNLTB ontvangen. Dit is een verenigingsinlog waar allerlei rechten aan gekoppeld zijn die je niet zelf kunt aanmaken.

Stap 2: hoe log ik in?

Ga naar de homepage http://tenniskids.toernooi.nl. Klik rechts bovenin op ‘inloggen’:

Vul in het groene venster de inloggegevens in en klik daaronder op inloggen. Als er namens de vereniging nog niet eerder is ingelogd, dan zie je dit scherm: 


Je vult dan het contact mailadres in en volgt de handelingen die worden aangegeven.

Als er al een contact mailadres is geregistreerd, dan wordt deze pagina niet getoond. Wil je het mailadres dat vastgelegd staat veranderen? Klik dan hier voor uitleg hoe je dat doet.

Als je bent ingelogd, zit je weer op de homepage. In de ‘inlogknop’ staat dat je bent ingelogd.

Helaas is het alleen mogelijk om vanuit Nederland een reactie te plaatsen.