Interessante seminar en toptennis tijdens Bestuurdersdag ABN AMRO WTT

Van 12 t/m 18 februari 2018 doen enkele toppers uit het internationale toptennis weer Rotterdam aan voor de ABN AMRO World Tennis Tournament. Als bestuurder van jouw tennisvereniging heb je de kans om voor een aantrekkelijk tarief het toernooi te bezoeken én een interessant seminar te volgen tijdens de Bestuurdersdag op zaterdag 17 februari.

De KNLTB, Rotterdam Ahoy en ABN AMRO stellen voor elke tennisvereniging twee plaatsen beschikbaar om aanwezig te zijn bij de Bestuurdersdag. Op deze dag staan onder andere de finale van het Wheelchair Tennis Tournament en de halve finale single en doubles op het programma. Daarnaast komen Richard Krajicek en Esther Vergeer aan het woord en geven ABN AMRO en de KNLTB boeiende sessies waar je je voordeel mee kunt doen bij jouw club. Het inhoudelijke programma wordt binnenkort bekendgemaakt. Deelname aan het seminar is optioneel.

Programma

Het programma tijdens de Bestuurdersdag ziet er als volgt uit:

  • 10.00 uur Deuren Rotterdam Ahoy open
  • 10.15 uur Aanvang seminar
  • 11.15 uur Einde seminar
  • 11.30 uur Finale ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament
  • 13.00 uur Halve finale doubles
  • 15.00 uur Halve finale single
  • 18.00 uur Einde dagsessie

Een toegangskaart voor de Bestuurdersdag kost € 10,-. Wacht niet te lang, er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Meld je aan via de website van het ABN AMRO WTT